изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:59 EEST
УДОСТОИХА НАДЕЖДА ХЛЕБАРОВА С ПОЧЕТЕН ПЛАКЕТ    
НовиниНадежда Хлебарова – един от най-видните български треньори в леката ни атлетика, получи признание от община Добрич.

По случай 75-годишнината й градоначалникът Детелина Николова я удостои с почетен плакет, като отличие за нейните изключителни заслуги за развитието на леката атлетика в Добруджанския край и България.

“Най-големият подарък, който съдбата може да поднесе на човек, това са невероятните хора, с които се срещаме. Едни минават през живота ни без да забележим, а други, като ярки звезди в небосвода, остават завинаги в сърцата ни и в историята на родния край. Тези хора стоплят душите ни с присъствието си и създават неповторима атмосфера на активност и бодрост около себе си. Тези хора ни увличат след неугасимия си устрем към съвършенство, към нови хоризонти и нови победи и ни карат да бъдем по-добри, по-силни и по-уверени в себе си. Точно такъв човек сте Вие за нас и за спорта в родината и по света”, заяви Детелина Николова.
По време на тържеството, което бе в кметството, Хлебарова получи много цветя и поздравления от местните клубове, бивши състезатели, приятели и журналисти.
Детелина Николова пожела на юбилярката щедро здраве, благополучие и да запази борбения си, спортен дух, който да послужи за пример на новите поколения.

 

 


Сходни връзки

УДОСТОИХА НАДЕЖДА ХЛЕБАРОВА С ПОЧЕТЕН ПЛАКЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди