изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:01 EEST
МИРО НЕДЯЛОВ СЪС СПЕЧЕЛЕН ТУРНИР И ПРИ ДВОЙКИТЕ    
СпортПредпоследният кръг от тениc веригата „Добрич 2010” за мъже-двойки не доведе до размествания във временното класиране, но сгъсти напрежението в челото на ранглистата.

Силната варненска двойка Пламен Радев и Пламен Павлов едва не обърка сметките на поставените под №1 в Първа група Сергей Владов/ Иван Иванов, които с гейм пасив и 30:40 в решителния гейм, успяха да обърнат мача и да спечелят с тайбрек. 7:2 в тайбрека.

Във Втора група Станеви, баща и син, нямаха сериозна конкуренция и  с пълен актив от победи се класираха за полуфиналите.
В единият полуфинал  попадна двойката Миро Недялов/Любомир Владов, която не бе от първите поставени, но бе сочена като една двойките фаворитите в турнира. Силна игра в този полуфинал на Миро и Любо и с резултат 6:2 изхвърлиха от турнира миналогодишните шампиони
Радо Петков и Николай Ганов.
Във втория полуфинал срещата не протече така гладко. Точка за точка, гейм за гейм, без пробив до 4:4, когато С.Владов/Ив.Иванов успяха да пробият сервиса на Станев старши. Последва продължителен гейм, при който Владов/Иванов спасиха две точки за пробив, после пък Станеви измъкнаха цели пет мачбола, преди срещата да приключи в полза на поставената под №1 двойка. 6:4 за С.Владов/Ив.Иванов.
На финала Мирослав Недялов и Любомир Владов доказаха класата си – безкомпромисна победа с 6:1, и заявка за титла и при двойките от страна на Недялов.
Преди решителния последен кръг от тази тенисверига, който ще се проведе тази неделя от 10 часа на кортовете на СК „Простор”, водач във временната ранглиста продължава да бъде Светломир Станев 4460 т., следван от Недялов с 4410 т. Трети са С.Владов и Ив.Иванов с по 3530 т.

 


Сходни връзки

МИРО НЕДЯЛОВ СЪС СПЕЧЕЛЕН ТУРНИР И ПРИ ДВОЙКИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди