изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:57 EET
ПРИКЛЮЧВА ПРОЕКТЪТ "УЧИЛИЩЕТО ДНЕС - РАБОТИЛНИЦА ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ"    
ОбществоЗаключителна конференция по проекта "Училището днес: модерна работилница за млади таланти" се състоя вчера. Бяха представени резултатите, а участниците имаха възможност да споделят своите мнения и впечатления от проведените дейности. Проектът се изпълнява от сдружение "Международен институт по мениджмънт" и бе финансиран от Европейския социален фонд по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

Целта на проекта бе да се създадат възможности за по-добро физическо, интелектуално и личностно развитие на българските ученици. Това бе постигнато чрез ангажиране на децата в шест вида клубове за спортни, културни и здравословни занимания: клуб "Танцуващи обувки", "Звездни актьори", "Здравословно хранене", "Журналист", "Дигитална фотография и видео операторство" и клуб по туризъм "Одисей". В проекта взеха участие 1103 деца в различна възраст от шест училища в град Добрич, които бяха включени в общо 66 клуба. Провеждаха се редовни занимания и репетиции, които изградиха трайни навици у децата. В рамките на дейностите по проекта бяха организирани и различни изяви като състезания по ориентиране, фестивали на танцовото и театрално изкуство, фотоконкурси и др. Проектът стартира през октомври 2009 и бе с продължителност една година, припомниха от сдружение "Международен институт по мениджмънт".
 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧВА ПРОЕКТЪТ "УЧИЛИЩЕТО ДНЕС - РАБОТИЛНИЦА ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.39 секунди