изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:01 EEST
Е.ОН ОБНОВИ ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В ДОБРИЧ    
ОбществоОт пресслужбата на енергоразпределителното дружество "Е.ОН" съобщиха, че негови служители обновяват детска площадка в града.

Инициативата е част от концепцията за корпоративна култура за обединяване на служителите на компанията по цял свят, наречена One E.ON и се провежда съвместно с община Добрич, допълват от пресслужбата на фирмата. Това е част от редицата дейности за облагородяване на градската среда, инициирани от фирмата, с участието на нейни служители. Целта е те да дадат своя принос за опазването и подобряването на средата, в която живеем във всеки район, където компанията развива дейността си, заявяват от дружеството. В Добрич инициативата включи обновяване на детската площадка до кино "Родина". Служителите на компанията, съвместно с представители на общината, вчера боядисаха съществуващите люлки, пейки, тенис маса, пергула и освежиха пясъчника. Допълнително бяха монтирани нова люлка, пързалка, клатушка, 2 пейки, 2 кошчета.
През настоящата година, One E.ON обединява служителите и мениджърите на компаниите от концерна в желанието да споделят общите ценности - постигане на висока култура на безопасност,  здравословни условия на труд и опазване на околната среда. 
В тази връзка, в периода 11-15 октомври дружеството е предвидило редица инициативи за подобряване на градската среда - освежаване и възстановяване на детски съоръжения за игра, зацветяване и залесяване, подобряване на парковата среда в десет града в Североизточна България - Варна, Шумен, Добрич, Силистра, Русе, Разград, Търговище, Габрово, Горна Оряховица и Велико Търново. Близо 300 служители на компанията се включват с доброволен труд в инициативата. "Е.ОН България" изразява своята благодарност на община Добрич за съдействието в провеждането на инициативата.
 


Сходни връзки

Е.ОН ОБНОВИ ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди