изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:01 EEST
ДОБРИЧ ОТБЕЛЯЗА ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА    
НовиниВ Деня на българската община вчера Добрич за поредна година отдаде заслуженото на всички радетели за местно самоуправление.

 Церемонията бе пред барелефа на първия кмет на Добрич след Освобождението Стефан Баев. Настоящият кмет Детелина Николова произнесе тържествено слово. Тя припомни, че Добрич е първата българска община, удостоена с Флага на честта на Съвета на Европа. Отличието е връчено още през 2001 година за приноса на Община Добрич в популяризиране на европейската идея. С това признание преди девет години, Добрич даде своята категорична заявка, че принадлежи към голямото европейско семейство и ще продължи и занапред да работи за утвърждаване на европейските ценности. Флагът на честта, "Община Новатор", "Община - готова за бизнес", "Община с качествено и достъпно административно обслужване», «Община с ефективни он-лайн услуги» са само някои от значимите награди и отличия на Добрич през последните години.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ОТБЕЛЯЗА ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди