изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:22 EEST
Трактора влиза в политиката?    
ПолитикаАлексей Петров влиза в политиката. Това съобщи лидерът на РЗС Яне Янев, след като беше на гости на пуснатия вчера под домашен арест бивш съветник на ДАНС. 24 часа след свобождаването му от ареста, Трактора беше най-посещаваният човек. За 6 часа днес вратата на дома на Петров се отвори 6 пъти. Табелката „Частна собственост” не спря никого, разказва Канна Рачева. Алексей Петров е добре, спокоен е. Това казаха неговата сътрудничка Дария Крачунова и адвокат Ина Лулчева. Алексей Петров го потвърди.

Най-дълго в дома на Алексей Петров се задържаха председателят на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев и Атанас Семов. Мотивът им - Алексей Петров е „най-ярката жертва на репресивния режим на Цветанов и има какво да каже”.

„Алексей Петров няма как да не разполага с информация кой всъщност в Цветан Цветанов и как се е озовал близо до Бойко Борисов и как от него от най-обикновен слуга стигна до човек с по-висок рейтинг от самия Борисов. Има и други обстоятелства и факти, които предстоят да излязат в лизките седмици и месеци, но за тях бихме могли да говорим след срещата”, каза Яне Янев.

Новината, че Алексей Петров влиза в политиката дойде два часа по-късно.

„Неговият отговор прозвуча доста странно: „След хаоса винаги идва най-добрият ред. Това е закон на физиката. Новият ред ще се създаде с нова конституция, която ще смени 20-годишния министър-председателски тип управление с нов тип държавно устройство”, каза след срещата лидерът на РЗС.

Това, че Янев беше от първите гости на Трактора даде нов тласък на твърденията, че Алексей Петров е идеен баща на „Ред, законност и справедливост”. Пред bTV лидерът на РЗС за пореден път отрече Трактора да има каквото и да било участие в партията и дори го обвини, че преди време е работил срещу интересите на РЗС.  btv.bg

 


Сходни връзки

Трактора влиза в политиката? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди