изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:17 EET
Алексей Петров: Екипният принцип ще бъде в противовес на едноличния режим на ГЕРБ    
ПолитикаЛидерът на партия "Ред, законност, справедливост" Яне Янев е поканил Алексей Петров да създаде експертен съвет по национална сигурност към РЗС. Това съобщи самият Янев в кулоарите на парламента. При срещата си с Яне Янев Алексей Петров е поставил условия, че неговото влизане в политиката ще бъде на екипен принцип. Петров е развил идеята, че няма време за губене, защото екипният принцип ще бъде в противовес на едноличния режим на ГЕРБ, каза Янев.



При своята среща с Алексей Петров Янев е поискал в екипите да се включат и експерти от ГЕРБ, "Атака" и Синята коалиция. Яне Янев категорично отрече тезата, че РЗС е спонсорирана от Алексей Петров, и заяви, че всички срещи между тях са били публични, а за вчерашната каза:

Обади ми се брат му и каза: "Един човек иска да говори с тебе". След което на телефона беше Петров и каза - "единствените публични лица-политици, на които имам доверие, че могат да направят нещо ново в страната, следил съм с огромно любопитство вашата идея за нова конституция, сте вие, искам да се видя с вас. И ако вие не се притеснявате да дойдете в моя дом, сте добре дошли".

Изгочник: http://bnr.bg

 


Сходни връзки

Алексей Петров: Екипният принцип ще бъде в противовес на едноличния режим на ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди