изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:00 EEST
Покажи ми бельото си, да ти кажа каква си!    
Любопитно Цветът на дамското бельо издава каква е жената, която го носи в любовта, съобщи в. "Дейли мейл", позовавайки се на британски психолог. Червеното разкрива, че жената не е стеснителна и е много страстна. Розовото обаче издава, че тя никога не поема водеща роля, а бялото е цветът на желаещите да се усъвършенстват. Телесният цвят е предпочитан от уверените дами, които нищо не крият. Черно бельо избират силните и знойни жени.


Анкета, направена за производителите на перилни препарати "Д-р Бекман", установи, че повечето жени вече предпочитат бельо в телесен цвят и избягват класическото черно и бяло. Те искат също то да е с дантели.

"Топлите цветове (червено, жълто, оранжево) създават чувство за възбуда и жизненост и в действителност могат да увеличат кръвното налягане, пулса и честотата на дишане - каза психоложката Дона Доусън. - Телесният цвят разкрива естествена, непринудена личност. Такава жена няма какво да крие. Черното се предпочита от индивидуалистките."

Източник: http://www.btv.bg

 


Сходни връзки

Покажи ми бельото си, да ти кажа каква си! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди