изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:02 EEST
Съпруги и любовници се хванаха за косите    
Любопитно "Щастлива съм, че се спаси. Това е Божие чудо, но аз няма да го посрещна, когато излезе, защото там ще бъде и "другата", категорична бе Марта Салинас, съпруга на Йони Бариос, "доктора" на групата миньори. Той беше 21-ви подред в списъка, по който вадеха заклещените под земята. Около семейство Бариос се зашумя заради появата на напористата му любовница Сузана Валенсуела. "Той поиска да бъда там, но просто няма да стане, защото е поканил и нея.

Ситуацията е проста: или аз, или тя!" - допълни Марта. "Дори по телевизията не смятам да го гледам", категорична е измамената съпруга, въпреки че първата дама на Чили Сесилия Морел специално й се обади, за да я помоли да не отстъпва така лесно. Други пет "отчаяни" съпруги със сходен семеен проблем очакваха мъжете си нетърпеливо. В тях се бориха смесени чувства, след като трагедията извади наяве кирливите ризи на неверните им половинки. Щедрите компенсации от 9500 евро поблазниха къде псевдо, къде истински любовници, които се втурнаха да претендират за парите. Най-трудно ще бъде на един от неверниците, който трябва да се справи с цели четири претендентки за обезщетението. Съпругите на останалите миньори обаче тръпнеха в очакване най-накрая да прегърнат мъжете си и, разбира се, да ги посрещнат в подобаващ вид. Освен че получиха безплатно нови прически, дамите бяха подбрали много старателно гардероба си. Миньорите също се бяха постарали и излизаха спретнати и гладко избръснати.
Боряна ДИМИТРОВА

Материалът е на: http://paper.standartnews.com

 


Сходни връзки

Съпруги и любовници се хванаха за косите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди