изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:09 EET
ВК ДОБРОТИЦА: МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ    
Спорт"Когато преди точно 3 години група приятели направиха съдебната регистрация на сдружение с нестопанска цел СВК „Добротица”, всеки от тях само си мечтаеше името на добричкия клуб някой ден да започне да се споменава редом с имената на ЦСКА, Левски, и останалите елитни волейболни клубове, членове на Национална Волейболна Лига.

Но, както са казали по-мъдрите от нас, „човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му”, защото тази мечта вече е факт. Добричката волейболна школа отново ще има свой представителен отбор в професионалния волейбол, а волейболен Добрич се завърна там, където винаги му е било мястото" - това се казва в официално изявление на волейболен клуб Добротица днес до медиите във връзка с влизането на клуба във Висшата лига.
"Сега ни предстои по-трудното – името на „Добротица” да се утвърди сред най-силните волейболни отбори на България. Защото добрата оценка, дадена за работата ни като клубно ръководство от страна на БФ Волейбол, за в бъдеще трябва да бъде затвърдена и развита в още по-положителна насока. И защото присъствието ни във Висшата лига на българския волейбол не е последното стъпало, което трябва да бъде преодоляно.
Искрено се надяваме, че спортна общественост, представителите на бизнеса, местните медии и Община – град Добрич, ще продължават да ни подкрепят в усилията ни за възстановяване на позагубените през последните 10 години позиции на добричкия волейбол. Защото в условията на пазарна икономика големите цели, уви, не могат да се преследват само с мечти и желание", се казва още официалното писмо до медиите.
 


Сходни връзки

ВК ДОБРОТИЦА: МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди