изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:18 EET
Герберка- зам. областен управител, емигрира в Швеция    
КоментариЗаместник областният управител на Хасково Румяна Въчева емигрира в Швеция. Новината бе потвърдена от администрацията. Въчева е излязла в едномесечен платен отпуск, след което е поискала и едногодишен неплатен. За скандинавската страна тя заминала със съпруга си, който е лекар ренгенолог, пише днес електронното издание на в. Стандарт. Д-р Въчев кандидатствал за работа в Швеция и я получил. Съпругата му пък решила да замине с него, защото условията на живот там били по-добри, казали познати на семейството.

Със сигурност, една година мястото й в областната администрация ще се пази, защото няма как да бъде назначен заместник на заместника, обяснили от ведомството. Ако след този период Въчева не се върне, тя ще бъде освободена от работа.

Това е положението. Не само, че зарязала работата, града и страната си, но и демонстративно другарчетата от ГЕРБ ще и пазят работното място. Позоовавайки се на трудовия кодекс.

Че току-виж шведите не оценят таланта и на областен управител и музикалевн педагог и я пратят да чисти тоалетните им. Тогава въпросната герберка вероятно ще се сети поне за престижната си работа в родината, заменена за шведския "висок стандарт". Знае ли човек, все пак на българина акълът му идва винаги по-късно...

Румяна Въчева е част от общинското ръководство на ГЕРБ в Хасково. Преди година бе и кандидат депутат. По образование е музикален педагог. Ресорите, за които е отговаряла досега – образование, здравеопазване, социални дейности, спорт, ще бъдат прехвърлени към областния управител Румен Данев и главния секретар на администрацията Донка Петрова, услужливо обясняват от местната централа на ГЕРБ.

Аз обаче си мисля, че плъховете започват да напускат потъващия кораб!

Дано не съм прав...

Драголюб Велчев

Материалът е на: http://www.afera.bg

 


Сходни връзки

Герберка- зам. областен управител, емигрира в Швеция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди