изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:53 EEST
59-ГОДИШНА ДОБРИЧЛИЙКА СЕ ЗАДУШИ ОТ ФАС    
Ред и сигурностЖена на 59 години е починала от задушаване от незагасена цигара, научи НДТ. Инцидентът станал в петък след обяд в апартамент в квартал "Дунавите". Жената била намерена вече мъртва от влезлите в апартамента пожарникари.

Причината за смъртта на жената е задушаване, предизвикано от цигара, каза ръководителят на пожарната в Добрич комисар Димчо Симеонов. Съседи на жертвата подали сигнала на огнеборците. Отишлите на място в блок в добричкия квартал "Дунав" пожарникари първо рязали металната врата на апартамента. Когато влезли вътре, установили, че жилището е силно задимено и жената била мъртва на леглото, разказа Симеонов.
Съседи на пострадалата споделили, че в ранния следобед усетили дим, но тъй като времето било тихо, помислили, че е върнал коминът на някой от апартаментите. Позвънили за помощ, едва когато някой забелязал гъст дим. Хората разказват още, че апартаментът бил на дъщерята на починалата, която идвала да й гостува.
 


Сходни връзки

59-ГОДИШНА ДОБРИЧЛИЙКА СЕ ЗАДУШИ ОТ ФАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди