изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:23 EET
Вече уволниха треньора на ЦСКА, фенове искат Стойчо    
Спорт „Гьоре Йовановски вече не е треньор на ЦСКА, след като клубът го уволни", обяви сайтът macedonianfootball.com часове след срамното равенство 0:0 със затъналия в криза новак „Калиакра" в късния неделен мач от 10-ия кръг на „А" група.

„Йовановски и неговият тим не успяха да победят "Калиакра" у дома и клубната управа не мислиха твърде много за бъдещето на Йовановски. Нулевото равенство срещу един от най-слабите български клубове, който за първи път в историята си играе в елита, напомни, че нещо не е наред в ЦСКА и е необходима промяна", продължава македонският сайт.

Един от босовете на ЦСКА Иво Иванов бе много афектиран в минутите след резила, но не спомена в прав текст, че треньорът ще си ходи. „Сега нищо не мога да кажа, ще помислим, ще видим и ще решим", заяви той, без да коментира обидните възгласи на малцината зрители към ръководството от „Титан".

„И аз не знам какво да кажа. Не знам какво ще правим, ще видим. Ще направим анализ, ще видим. Какво си мислите, че на нас ни харесва да играе така отбора ли?!," запита риторично журналистите Иванов, който обори версията за бойкот в тима. "Парите са си получили, трябва да играят. Срамота е, че един отбор (б. р. Визира „Калиакра") получава колкото един футболист при нас", заключи той.

Спортният директор Емил Костадинов също пожела нощта за размисъл какви промени се налагат в клуба. „Направо трагична игра. Искам да преспя и да давам оценки. Стига сме говорили за пари. Само за пари говорим. Ще говоря първо със собствениците да видя какво е тяхното мнение и утре (б.р. днес) ще кажа моето. Говорих с футболистите, но това което става не е нормално", заяви Костадинов.

Фенове на ЦСКА пък създадоха група в социалната мрежа "Фейсбук" в подкрепа на Стойчо Младенов. Привържениците се обединяват в група със заглавие: "Искаме незабавно Стойчо за нов треньор на ЦСКА". В нея членуват над 280 човека. В момента специалистът е начело на египетския ЕНППИ.

Материалът е на: http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Вече уволниха треньора на ЦСКА, фенове искат Стойчо | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Вече уволниха треньора на ЦСКА, фенове искат Стойчо
Автор: Anonymous да 2010-10-18 @ 12:48 EEST
А защо да не застане начело на тима на ЦСКА Филип Филипов който е цесекар и е играл и дал много за отбора .В Калиакра направи много ,като ги вкара в А  група ,но не му тръгна през последните мачове.Дано шефовете на ЦСКА  се сетят за него и му предложат да застане начело на отбора.Само той ще ги спаси.
Вече уволниха треньора на ЦСКА, фенове искат Стойчо
Автор: Anonymous да 2010-10-18 @ 17:24 EEST

На това ЦСКА не треньорът му е проблема... Просто нямат негър в нападение. Иначе в защита са много добри - и по нашите, и по международните терени, я пуснат един гол, а - не... Ама като си нямат негър-нападател... :-))))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди