изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:14 EEST
Шофьорът на прокурор по „Килърите” открит мъртъв    
Ред и сигурностШофьорът на окръжната прокурорка на Шумен Ася Петрова, която задържа групата на „Килърите", е открит мъртъв в неделя. Трупът на 44-годишният Недко Тодоров е намерен от делтапланеристи вчера следобед на полянка до Дивдядовските скали в парк "Шуменско плато", пишат местни медии. Сигнал по полицията в Шумен е подаден в 17,05 ч., съобщиха оттам. Пристигналите униформени и лекари открили мъжа с дълбока прорезна рана на гърлото, по-късно е установена и самоличността му. Полицията обаче засега официално не е оповестила името на загиналия.

До-късно снощи поляната бе отцепена и разследващи правеха оглед, пише местният информационен сайт Шум.бг.

Днес ще бъде извършена съдебно-медицинска експертиза, която ще установи причините за смъртта на Тодоров. От полицията съобщиха, че се разследва дали става въпрос за убийство или за самоубийство и обявиха, че ще дадат повече информация след приключване на експертизата.

По непотвърдена информация се работи по няколко версии, пише КРОСС. Според една от тях Тодоров е убит като предупреждение към прокурор Петрова.
Тя пое обвинението срещу "Килърите". Петър Стоянов-Сумиста, Васил Костов-Васко Кеца и Янко Попов-Туцо са с постоянна мярка задържане под стража в шуменския арест заради няколко убийства, сред които и на бизнесмена от Шумен Румен Рачев.

Според друга версия става дума за убийство, извършено по битови причини. Не е изключено и самоубийство.

Материалът е на: http://dnes.dir.bg

ОЩЕ ЗА "КИЛЪРИТЕ"

 


Сходни връзки

Шофьорът на прокурор по „Килърите” открит мъртъв | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди