изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:41 EEST
ОБЩИНАТА ЗАПОЧВА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ОБЩИ СЪБРАНИЯ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ    
НовиниВъв връзка с изтеклия на 30 юни 2010 г. срок за регистриране на сградите/входовете в режим на етажна собственост, от общината в Добрич приканват председателите на управителни съвети да внесат в кметството необходимите документи.

Това са заявление за регистрация на сградата/входа в режим на етажна собственост; копие от протокол за проведено общо събрание на собствениците; копие от „Книга на собствениците" с попълнени данни за собственици и обитатели. Бланки за това могат да се закупят от „Центъра за услуги и информация" или да се изтеглят от сайта на общината.
Започва процедура за организиране от общината на провеждането на общи събрания за собствениците на сгради в режим на етажна собственост, които все още не са регистрирани, информират от кметството. И добавят че, собственик или обитател в сграда или отделен вход в режим на етажна собственост, който не изпълни задължение по този закон, се наказва с глоба от 20 до 100 лв., ако е физическо лице, или с глоба от 150 до 350 лв., когато е юридическо лице.
 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА ЗАПОЧВА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ОБЩИ СЪБРАНИЯ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБЩИНАТА ЗАПОЧВА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ОБЩИ СЪБРАНИЯ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ
Автор: Anonymous да 2010-10-18 @ 17:21 EEST

Каквито са ни улиците, такава ни е и "етажната собственост". Добре, че циганорите са на едноетажна собственост. :-)))))

ОБЩИНАТА ЗАПОЧВА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ОБЩИ СЪБРАНИЯ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ
Автор: Anonymous да 2010-10-24 @ 08:59 EEST
Търсят работа на служителите  които са в кметството и от къде да вземат някой лев да си направят коледните банкети май и да си докарат 13-та заплата.Тези касиери и домоуправители да не би да им дадете някой лев от кметството че ходят напред назад по тромавите ви инстанции и си губят времето и ги глобяват работодате ли те им че са напуснали раб. места г-жа Николова.Егати глупостите

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди