изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:11 EEST
СЛАВЕЙКОВЦИ ПОКАЗАХА ДОМАШНИТЕ СИ ЛЮБИМЦИ    
ОбществоСред тях, освен кучета и котки, имаше още охлюви и пони

Изложба "Моят домашен любимец" бе част от проявите, с които СОУ "П.Р.Славейков" отбелязва 100 години от своето създаване. Оказа се, че освен за кучета и котета, малките славейковци се грижат за зайчета, костенурки, папагали, риби, хамстери. Огромен интерес предизвикаха и двата градински охлюва на Павлета от ІІ а клас. Със специална награда  - гердан, бе отличено понито Фиона, за която се грижи първокласничката Нели. Симона от ІV б клас, Магдалена от ІV в клас и Лина от ІV г клас спечелиха наградите от конкурса за котета със своите очарователни любимци Шоко, Боби и Персей.
Най-оспорвано бе състезанието с кучета. Четириногите бяха разделени в три групи: дребни, средни и едри кучета. Част от тях демонстрираха и оригинален стайлинг. С кокетната си панделка Джесика заслужено се нареди сред победителите, заедно със стопанката си - Стелияна от VІ в клас. До нея застана Шари на малката Йоана от ІІ а клас. Дакелът Дики се прояви като истински  манекен и спечели награда от ветеринарната клиника "Вива - Вет". Венета Минчева, представител на клиниката и председател на журито, връчи общо три безплатни талона. Наградите в групата на средните кучета отнесоха сибирската лайка Того, на Гергана от VІ в клас, английският кокершпаньол Лорейн, със стопанин Александър от ІV г клас, и немският шпиц Чоко, на Виктория от VІ б клас.
Немската овчарка Улк, за която се грижи Стефан от VІІ а клас, предизвика най-много възхищението на публиката и заслужено получи от Венета Минчева втория безплатен талон от "Вива - Вет". Сред наградените в групата на едрите кучета са и доберманът Арес, на Нено от ІХ а клас, както и боксерът Сара, на Теодор от Х а клас.
В края на емоционалното шоу първокласничката Нели яхна понито Фиона и под бурните аплодисменти на публиката получи и специалната си грамота.
 


Сходни връзки

СЛАВЕЙКОВЦИ ПОКАЗАХА ДОМАШНИТЕ СИ ЛЮБИМЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди