изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:53 EEST
ДАВАТ 800 ХИЛ. ЛВ. ЗА ЗИМАТА НА ДОБРИЧ    
НовиниОбластният управител на Добрич Желязко Желязков проведе среща в столицата с ръководството на агенция "Пътна инфраструктура" и е договорил на областта да бъдат отпуснати 800 хил. лв. за подготовка за зимата.

Това съобщи самият той за НДТ, като добави: "Парите ще ги има, но ние трябва да постигнем договореност с фирмата, която ще работи - да намали малко цените. Ако изпълнителят не намали малко посочените стойности, то рискуваме пътищата ни да останат неподготвени за зимата - има улици и пътища за изкърпване от републиканската пътна мрежа, храсти и клони за окастряне. Предстои до края на седмицата да проведем среща с фирмата-изпълнител, като се надявам да постигнем консенсус" - каза Желязков. Вчера той е лобирал и пред министъра на транспорта - във влаковата композиция Кардам - София да бъде отпуснат още един спален вагон. "Бяхме добре мотивирани и се надявам, че министърът ще се съобрази с нашето искане" - изрази надеждата си Желязков.
 


Сходни връзки

ДАВАТ 800 ХИЛ. ЛВ. ЗА ЗИМАТА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди