изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:15 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани две  криминални престъпления.

 

 -На 19.10.2010 г., във Второ РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в с.Телериг, общ.Крушари на метална посуда, инструменти и метална количка. След проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на полицейското управление е установен и задържан извършителят на кражбата- Ю.М. на 44 години от същото село.

Лицето е криминално проявено, осъждано за хулиганство и кражба. Задържано е с “Прокурорско разпореждане” за срок от 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 19.10.2010 г., в РУП Балчик се тъжи 59 годишна жителка на гр.Балчик, затова че е направен опит за кражба от дома й в гр.Балчик. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че лицето А.А. на 28 години, от същия град е проникнал през незатворен прозорец в дома на тъжителката и е направил опит за кражба на хранителни продукти, фотоапарат, часовник и др. вещи, но в резултат на незабавната намеса на служителите кражбата е предотвратена.

А.А. е криминално проявен, осъждан многократно за извършени кражби. Задържан е за срок от 24 часа. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

 През изминалото денонощие на територията на областта са станали 1 ПТП с 2 ранени граждани и 3 ПТП с материални щети.

-На 19.10.2010 г., около 10.00 часа е възникнало пътно-транспортно произшествие по пътя гр.Добрич- гр.Варна, в близост до разклона за с.Стефаново, при което 25 годишния водач /П.Н./на л.а. “Форд Фиеста” е предприел изпреварване, навлязъл е в насрещното платно и се е блъснал с товарен автомобил влекач “Рено Премиум”, управляван от 49 годишен водач /Р.Н./. В резултат на катастрофата водачът на лекия автомобил е с фрактура на пръст на ръката, а пътуващата с него 74 годишна жена е с комоцио и фрактура на дясна ръка, и е настанена в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

През изминалото денонощие не да възниквали пожари. 

20 октомври 2010 г.                                          ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди