изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:22 EET
НИКОЛАЙ ГАНОВ - СЕНЗАЦИЯ В КРАЯ НА СЕЗОНА    
СпортЗавърши и последният турнир от тенис веригата "Добрич 2010".

Преди него разпределението на медалите изглеждаше предизвестено, когато се случи нещо трудно предсказуемо. Една от емблематичните фигури на любителския добрички тенис, Николай Ганов, който не беше печелил турнир от 5 години насам, хвърли сензацията на тазгодишната тенис верига.

На четвъртфинала, някак неочаквано лесно, Ганов преодоля Тихомир Тинев със 7:2 гейма. Жребият отреди на полуфинала да срещне нееднократния победител в тази верига Светломир Станев, срещу когото Ганов няма победа. Зрителите станаха свидетели на фантастична игра от страна на Николай, която порази дори неговите фенове. А резултатът - 7:1, със сигурност и победителят  не е очаквал. С тази си победа Ганов всъщност реши спора за първото място в тенис веригата при мъжете, като направи подарък на Мирослав Недялов,  буквално изстрелвайки го на първото място.
Все пак на финала Ганов пробва сили и срещу току-що излюпения шампион. И отново сензация! Дали от решения спор за първото място или просто от добрата игра на неудържимия Ганов, отново категорична победа - 7:4.
Така с 5250 точки Миро Недялов за първи път, и то съвсем заслужено, ще вдигне купата на шампион от тенис веригите, провеждани в Добрич. На второ място остана Светломир Станев с 5020 точки. С великолепната си игра на този последен турнир Николай Ганов събра общо 4970 точки, които му осигуриха бронзовия медал.
Станаха известни и участниците в турнира на осемте най-добри, който ще се проведе през настоящият уикенд. Шампионът Недялов ще бъде в една група с Радослав Петков и Тихомир Тинев. Светломир Станев получи възможност за реванш - в неговата група са Николай Ганов и Любомир Владов. В Мастърса ще вземат участие още Петър Станев и Иван Иванов, но понеже са с еднакъв брой точки, ще се тегли жребий кой в коя група ще играе. Началото на този интересен турнир е в събота от 9 часа.

 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ ГАНОВ - СЕНЗАЦИЯ В КРАЯ НА СЕЗОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди