изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:21 EET
ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ГРОЗИ БАЩА НА 4 ДЕЦА    
Ред и сигурностПрез май Веселин Василев удушил втората си жена, за да не го напусне


Окръжната прокуратура в Добрич е внесла обвинителен акт срещу 29-годишният Веселин Василев. Той ще се изправи пред Темида за убийство, след като на 18 май т.г удушил 23-годишна жена, с която живеел на съпружески начала. До трагедията се стигнало, след като в обедните часове на деня двамата се скарали. Младата жена му казала, че го напуска и не желае повече да живее с него.
Веселин имал 3 деца от нея. От първата си жена имал още едно дете. Веднага след инцидента той се е обърнал към съседи да извикат „Бърза помощ”. Той има основно образование, не работи, не е осъждан. Наскоро е постъпил в психодиспансера, но го е напуснал, преди да бъде диагностициран. Приложената по делото съдебно-психиатрична експертна справка показва, че Веселин В. може да си дава сметка за своите действия и ги ръководи, може да дава достоверни обяснения и да участва в наказателното производство.
Ако Василев бъде признат за виновен, може да получи най-тежкото наказание в държавата – затвор от 15 до 20 г., доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.


 


Сходни връзки

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ГРОЗИ БАЩА НА 4 ДЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди