изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 18:15 EEST
Самоубиец спря влака София-Варна    
Новини
Мъж се хвърли под влак № 8613 от София за Варна в района между двете гари при село Тополи и Варна. Движението на движението на влаковете бе спряно за над два часа.  Инцидентът стана само на 5 километра от Варна малко след 19.15 часа, предаде "Фокус". Екипи на "Транспортна полиция" пристигнаха мястото на инцидента.  От там уточниха, че екипите събират информация за инцидента, като към момента отказват да съобщят подробности за самоличността на самоубиеца. Разследващите полицаи работят по случая.


След инцидента пътниците останаха блокирани във влака повече от два часа. 
От БДЖ съобщиха, че независимо поради каква причина е спрян влакът, БДЖ винаги осигурява транспортиране на пътниците с автобуси, още повече че инцидентът се случва само на 5 километра от Варна след село Тополи, проблемът обаче е бил в липсата на път до мястото на инцидента. От компанията уточниха, че БДЖ обясниха, че участъкът е мочурлив, стърнище, при което няма път, по който да мине автобус.

В 21.34 часа влакът по линията София -Стара Загора-Варна бе пуснат от следствените органи. Той е пристигнал на гара Варна със 142 минути закъснение от редовното си разписание, съобщиха от пресцентъра на БДЖ.
Влакът тръгва в 10.45 часа от София и по редовно разписание трябваше да пристигне около 19.18 часа в морския град.

Преди дни дерайлираха три вагона от бързия влак "Чайка" от Бургас за София. Причината бе паднал капак на редуктора на локомотива, който е попаднал под колелата на третия вагон. Транспортният министър Александър Цветков заяви, че приината за инцидента е престъпна безотговорност на служители на БДЖ.

Материалът е на: http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Самоубиец спря влака София-Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди