изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:32 EEST
МРРБ ОБЯВИ ТЪРГ ЗА ПЛАЖА НА КАВАРНА    
НовиниМинистерството на регионалното развитие и благоустройството обяви търг с тайно наддаване за отдаване под наем на плажа на Каварна. Активната плажна ивица, която се предлага за срок от 5 години е 20 620 кв. м, определена чрез мониторинг.

Търгът ще се проведе на 2 ноември в министерството в 10 часа, когато ще бъдат отворени офертите. Началната наемна цена, която държавата иска е в размер на 25 264 лв. с включен ДДС.
Припомняме, че за отминалото лято плажът на Каварна бе без стопанин и отново общината пое ангажимента по неговото стопанисване с цел осигуряване на условия на многобройните туристи в морския град. През лятото кметът на Каварна Цонко Цонев не еднократно заяви, че методиката за търговете за плажове трябва да бъде променена, като визираше времето на тяхното провеждане. Цонев бе категоричен, че те трябва да се състоят най-късно в първия месец на новата година, за да могат морските общини и курорти да посрещат лятото подготвени. Явно становището на Цонев, както и на областния управител на Добрич Желязко Желязков, който бе внесъл предложение до МРРБ именно за по-ранно провеждане на търговете, е взето под внимание и сега министерството на регионалното развитие е обявило търгове за някои от плажовете в страната. От Добричка област към момента единствено търг има обявен за плажа на Каварна. Другите търгове са за плажове на територията на областите Варна и Бургас.
 


Сходни връзки

МРРБ ОБЯВИ ТЪРГ ЗА ПЛАЖА НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди