изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:09 EET
Китарист на Manowar ще пререже лентата на паметника на Рони Джеймс Дио    
КултураКитаристът на групата "Manowar" Джоуи Ди Майо (Joey DeMaio) ще пререже лентата при откриването на паметника на Рони Джеймс Дио в Каварна. Това съобщи  Цонко Цонев, кмет на Община Каварна. Паметникът ще бъде открит от 14.00 часа в събота, 23 октомври. Джоуи Ди Майо вече е в България и ще бъде официален гост на откриването на паметника. В момента той заснема филм за живота на Рони Джеймс Дио.

Бившият барабанист на AC/DC Саймън Райт и Стив Минарди, мениджър от екипа на Рони Джеймс Дио, пристигат на летище Варна днес в 16.30 часа. Двамата идват в България за официалното откриване на първия паметник на легендарния Рони Джеймс Дио, което ще се състои на 23 октомври от 14.00 часа в Каварна. Саймън Райт е бивш барабанист на AC/DC в периода 1983 г. - 1989 г., а от 1989 г. е барабанист на Дио. Паметникът на Дио бе изработен за около два месеца от скулпторите Александър Петров и Красимир Кръстев-Ломски. Бронзовата фигура ще се издига в Градския парк на Каварна, като с това се поставя началото на изграждането на Алея на рока в града.

Материалът е на: http://news.varna24.bg/

Още за Рони Джеймс Дио

 


Сходни връзки

Китарист на Manowar ще пререже лентата на паметника на Рони Джеймс Дио | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди