изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:28 EEST
АЛБЕНА С ПРЕЗЕНТАЦИЯ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛОВЕ В СОФИЯ    
Новини

Eкип на Албена и Албена тур направи своята презентация за абитуриентските балове през май 2011 в Албена и Приморско клуб, съобщават от туристическото дружество.

 



Събитието в конферентната зала на хотел Хилтън уважиха и изпълнителите, които ще са част от празничната програма на младежите през Май 2011 - поп - фолк примата Емануела, Румънеца, Енчев и DJ Teddy Georgo.
Изпълнителният директор на „Албена Тур” Диана Тилкова е обяснила, че тази година дестинациите за абитуриентските балове са две - Албена и Приморско клуб. Цените и ол инклузив пакетите ще бъдат достъпни за всички. Двудневни и тридневни предложения с включена празнична вечеря и програма. На гостите се предоставя възможност и за екскурзии в региона.  Настаняването е в хотели три и четири звезди. Йовка Страшилова - заместник директор маркетинг и продажби в „Албена" АД е обявила есенно - зимните пакети които предлага компанията. Зимен отдих в страната и швейцарските Алпи на достъпни цени.
Над 40 фирми, присъствали на презентацията, са били впечатлени от предложенията. Буря от емоции в залата е предизвикала появата на певицата Емануела, която е била в компанията на своята любимка Джуджи кралската порода мини йоркширски териер. Румънеца и Енчев са обещали незабравимо парти в Албена, както и най-новата промоция, а имено - взимаш Румънеца и получаваш Енчев напълно безплатно, а най - красивата абитуриентка ще спечели вечеря с Румънеца и закуска с Енчев.
Ръководителя на сектор култура и музика в Албена Teddy Georgo е уверил, че за 16-а поредна година в програмата за баловете  ще присъства фолклорна и популярна българска музика.
От туристическото дружество обясниха, че интересът към баловете в Албена е голям, а заявки правят абитуриенти от цялата страна.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА С ПРЕЗЕНТАЦИЯ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛОВЕ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди