изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:05 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 22-28 октомври 2010 година    
ВреметоВ петък времето ще е предимно ясно и слънчево. Ще духа умерен до временно силен северен вятър, който във вътрешността на страната ще отслабне. По крайбрежието ще се ориентира от североизток до изток и ще е умерен. Минималните температури 1-6 градуса. Максималните 10-15 градуса.

През почивните дни и в понеделник ще е предимно ясно и слънчево. Ще духа слаб, по крайбрежието до умерен вятър от изток-североизток, който постепенно ще отслабва и в понеделник ще се ориентира от югоизток. В сутрешните часове във вътрешността на района на места видимостта ще е намалена. Хладно с преобладаващи минимални температури в началото между 2 и 7 градуса, на места във вътрешността на района до 0 градуса. Максималните най-често ще са между 10 и 15 градуса.

Нощта срещу вторник облачността бързо ще се увеличи и ще завали дъжд. С южният вятър ще нахлуе по–топъл и въздух и температурите ще се повишат до 18-20 градуса.

В сряда все още ще има условия за слаби превалявания от дъжд. Ще остане топло с минимални температури 8-13, а максималните до 17-22 градуса.

В четвъртък вятърът ще се ориентира от северозапад и ще започне нахлуване на по-хладен въздух. Облачността ще е променлива, намаляваща до незначителна.   

Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температура на морската вода 14-16 градуса.

 

 

Деж. синоптик: Б.Маркова

 

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 22-28 октомври 2010 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди