изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:49 EEST
БОЖИЛОВА И ДЯНКОВА ИГРАХА ПОЛУФИНАЛ В СОФИЯ    
СпортКалина Божилова и Христина Дянкова достигнаха до полуфиналите в турнира по тенис за юноши и девойки до 18 години “Анди къп”, който се провежда на кортовете в столицата.

На четвъртфиналите при двойките състезателките на Изида елиминираха Елени Анастасова от Черно море Елит и естонката Поркас с 6:3, 6:1. В спора за място на финала Божилова и Дянкова отстъпиха с 1:6, 2:6 на Антоанета Цървулкова от Левски и Камелия Димитрова от Лозенец 2000.

В сингъла Калина отпадна на осминафиналите, след като изпусна естонката с 5:7, 6:3, 3:6. Божилова имаше реални шансове да елиминира противничката, но не започна убедително срещата. Във втория сет възпитаничката на Юри Дойчев демонстрира своя потенциал и заслужено победи с 6:3. Третият сет обаче бе за Поркас, която с тази победа успя да намери място сред първите осем на турнира, където вече е Христина Дянкова. Добруджанката влезе в индивидуалния турнир с категорична победа с 6:2, 6:0 над Елени Анастасова от Черно море Елит. По този начин Христина се превърна в черната котка за варненката в тазгодишното издание на “Анди къп”, след като я победи и при двойките. На четвъртфиналите Дянкова ще излезе на корта срещу Камелия Димитрова.
 

 


Сходни връзки

БОЖИЛОВА И ДЯНКОВА ИГРАХА ПОЛУФИНАЛ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди