изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:25 EEST
СЪБОТА - ВРЕМЕ ЗА ТЕНИС В СПОРТЕН КОМПЛЕКС "РУСАЛКА"    
СпортВ събота ще се проведе турнир по тенис на маса.

Той е трети поред за последния месец и е част от веригата турнири, които спортен комплекс "Русалка" организира. Надпреварата ще започне в 10 часа, като записванията ще стават на място преди началото на състезанието. Шампиони в предишните две издания бяха Тодор Краев и Добрин Драганов.

До този момент състезанията протичат изключително оспорвано. В тях участват голям брой любители на тениса не само от Добрич, но и от други населени места. Организаторите на веригата ни информират, че всеки, които може да играе тенис, независимо на каква възраст е, може да се включи в турнира. В зависимост от представянето си участниците получават и точки за ранглистата на Добрич.
Лидер във временното класиране е Левент Ибрям със 76 т., следван от Станислав Петров със 72. Следващите четирима състезатели се побират в рамките на 3 точки - Валентин Славчев - 68, Младен Михайлов - 66, Боян Борисов - 66, Иван Стелиянов - 65. Близо 40 души взеха участие в отминалите два турнира.

Още спорт в centersport.org

 


Сходни връзки

СЪБОТА - ВРЕМЕ ЗА ТЕНИС В СПОРТЕН КОМПЛЕКС "РУСАЛКА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди