изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:49 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани четири  криминални престъпления.

 

 -На 22.10.2010 г., в Първо РУП Добрич е получено съобщение за извършваща се кражба от новостроящ обект, намиращ  се в централната част на гр.Добрич. След проведени незабавни заградителни и оперативно-издирвателни мероприятия от служители на полицейското управление са задържани лицата Д.И. на 20 години, от с.Златия, общ.Добричка и Д.С. на 21 години, от гр.Добрич. При извършената проверка в автомобила, с който са се придвижвали лицата са намерени и иззети медни проводници, различни сечения и ножици за рязане на метал.

Задържани са за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 21.10.2010 г. от служители на РУП Генерал Тошево е установено лицето Д.Л. на 56 години от гр.Генерал Тошево. Същото е задържано в момент на кражба на зеле от дворно място в гр.Генерал Тошево. Лицето е задържано за срок от 24 часа. По случая се работи в условията на бързо производство.

-На 22.10.2010 г., в местността “Гаази баба”, гр.Добрич  от служители на Първо РУП Добрич е спрян за проверка л.а. “Трабант”, управляван от 49 годишен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,89 промила в издишания от водача въздух. Образувано е незабавно производство.

 През изминалото денонощие на територията на областта е станало 1  ПТП  с материални щети.

 

Възникнал е 1 пожар, без щети.

22 октомври 2010 г.                                           ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди