изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:57 EET
Секта склонява деца към „свещена проституция”    
По светаАмериканска секта, която се занимава с така наречената "свещена проституция" навлиза в България. 10-12-годишни момичета са били убеждавани от религиозно движение да правят секс с висши магистрати, политици и влиятелни бизнесмени, съобщава в. "Новинар". Религиозното движение промива мозъците на децата и ги кара да мислят, че чрез сексуслуги могат да послужат на Христос. Целта е освен да се натрупат пари, движението да се домогне до влияние в обществото. За заплахата към родните деца алармира Десислава Панайотова, директор на Центъра за религиозни изследвания и консултации „Св. св. Кирил и Методий", предаде КРОСС.

Има представители на тази секта в България и затова призовавам - пазете децата, заяви Панайотова. По думите й сектата е основана в САЩ от Дейвид Бърг. Той се занимавал с педофилия, проституция и сексуално експлоатирал дори собствените си деца.

Името на религиозното движение е "Деца на Бога" или "Семейството". Аз съм виждала постери на тази секта, на които кръстът е представен като въдица. На нея е разпънато голо женско тяло. Така се внушава на децата, че те трябва да съблазняват влиятелни личности и че именно чрез този Flirtfishing (буквално "риболов чрез флирт") могат истински да послужат на Христос, обясни специалистката.

В момента у нас действали над 150 секти. Регистрираните вероизповедания са около 110, а останалите секти са поне още толкова. Те действат под формата на фондации, сдружения и религиозни групи, обясни Панайотова.  http://dnes.dir.bg

В ГЕРМАНИЯ РАЗБИХА ДОБРИЧКА ГРУПА ЗА ТРАФИК НА ПРОСТИТУТКИ В БОН И КЬОЛН

Как се става проститутка в България. Студентски град е инкубатор

Елитни проститутки заработват по 30-40 бона месечно

 


Сходни връзки

Секта склонява деца към „свещена проституция” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди