изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:13 EEST
БАРАБАНИСТЪТ НА AC/DC И ДИО: "БЕРБАТОВ Е СТРАХОТЕН ИГРАЧ"    
СпортСаймън Райт, който е бивш барабанист на AC/DC и на Рони Джеймс Дио, заяви пред журналисти, че е родом от град близо до Манчестър. Музикантът обяви, че е привърженик на Манчестър Юнайтед, където играе и Бербатов.

За него великият барабанист заяви: "Бербатов е страхотен играч". При гостуването си в Каварна в събота, където Райт официално откри паметника на великия Дио, музикантът получи подарък от кмета и президент на каварненския ФК "Калиакра" Цонко Цонев - фланелка на тима. Цонев сподели пред журналисти, че Райт е искал да играе вратар на някой от мачовете на тима и добави, че дори бил готов да застане като страж на каварненската врата в мача срещу Черноморец - Бургас, който се игра в събота вечерта на стадиона в Каварна. Барабанистът бе изключително горд с подаръка и обяви, че това е екип номер 13 в скромната му колекция от фланелки на футболни тимове от къде ли не. "Това е първият екип на български отбор. Иначе имам фланелки от отбори от Русия, английски отбори, от Италия".
 


Сходни връзки

БАРАБАНИСТЪТ НА AC/DC И ДИО: "БЕРБАТОВ Е СТРАХОТЕН ИГРАЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди