изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:57 EEST
300 ВИП гости аплодират “Мис Мерилин 2010”    
Мис & Мистър Над 300 ВИП гости бурно аплодираха новата "Мис Мерилин 2010" на България. Двадесет и две годишната Снежи Касабова спечели жури и публика, защото показа, че знае до съвършенство как да изрази себе си така, както иконата на всички времена е правила преди десетилетия. Короната й бе връчена от Гея Антонова, "Мис Мерилин 2009", която днес е един от най-обичаните и търсени наши модели. Българката отдавна е призната за изключително красива, но вече със сигурност можем да кажем, че тя е и символ на женствеността, коментираха спецовете в жанра.   


"Мерилин олицетворява жената на отминалото време, на настоящето и на бъдещето. Да носиш титлата "Мис Мерилин", е повече от признание не само за индивидуалност и красота, но и за поведение, излъчване и артистичност", сподели за "Стандарт" развълнуваната победителка веднага след церемонията.
Само преди два месеца Снежи спечели и регионалната титла на конкурса за Варна, нейния роден град. Журито, в чиито състав тази година видяхме най-големите имена на родната музикална, модна и театрална сцена, обиколи цялата страна, за да открие 19-те Мерилинки, които се надпреварваха за титлата. В подготовката им взеха активно участие корифеи в сферата на театъра, музиката и всички области, в които се е изявявала и налагала едно време и самата холивудска звезда.
"Да си Мерилин по душа, е призвание, а не опит", бе категоричен проф. Стефан Данаилов, който подготви красавиците за театралните сцени на финала. Всички заслужаваха короната, но до нея се докосна само една истинска Мерилин.
В избора на Снежи активно се включиха актьорите Владо Карамазов и Ани Пападопулу, за чиито оценки момичетата се бориха в театралния си кръг. Специално за нея на сцената пя прочутият румънски дует "Моранди", които не пропуснаха да споделят, че тя е и техният фаворит. http://paper.standartnews.com/

Супер красавици кършиха стройни тела в надпревара за короната на Мис Мерилин - Варна

След сериозен кастинг, само 15 красавици бяха допуснати до самия спектакъл. Претендентките за слава премериха сили в различни турове на конкурса, дори в творческа задача, с която звездното жури  от фолк иконата Алисия, топ моделът Петя Велкова, Супер Бианка и поп певецът Любо, се опита да ги затрудни. Mомичетата достойно се бориха за призовите места и многото награди, които осигуриха генералният спонсор Мерилин слимс и водка Флирт, както и МAX FAKTOR, SHISEIDO, атрактивните часовници ICE WATCH.

Жури и публика единодушно избраха чаровницата  Снежи Касабова да получи короната на МЕС МЕРИЛИН-Варна, а нейни подгласнички са  Стела Камбурова и Йоана Йорданова.
Чаровната водеща на конкурса, ослепителната Гери Дончева, също бе изкушена и за кратко се превъплати  успешно в ролята на легендарната Мерилин Монро.
Публиката също не пестеше аплодисменти, като се наслаждаваше не само на хубавия спектакъл, но и на хитовете на любимеца на всички жени Любо и фолк дивата - Мария. http://news.fashion.bg


 

 


Сходни връзки

300 ВИП гости аплодират “Мис Мерилин 2010” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди