изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:20 EEST
Жена загина при сблъсък на влак и лека кола    
НовиниЖена е загинала, други двама пътници в автомобил са пострадали при катастрофа с пътническия влак от Бургас за София на втория жп-прелез от Сливен към село Чинтулово. Това съобщи дежурният в Областната дирекция на МВР в Сливен, цитиран от БТА. Автомобилът е бил блъснат при преминаването на охраняем със звуков сигнал прелез. Пострадалите са откарани в спешното отделение на МБАЛ-Сливен. Няма наранени пътници във влака, предаде БТА. Дежурният посочи, че екипи на полицията са на мястото на инцидента за установяване на причините.

Светлинната и звукова сигнализация, която предупреждава за приближаващ влак, е била редовно задействана по време на катастрофата между влака и лекия автомобил в Сливенско. Това съобщиха от пресцентъра на БДЖ АД.

Има нанесени щети по локомотива на влака вследствие на сблъсъка. Поради тази причина влакът е спрян и изчаква друг локомотив от Стара Загора, който да го извози до София, предаде "Фокус".

От БДЖ напомнят, че подобни неправомерни действия от страна на шофьори на моторни превозни средства са изключително опасни, както за техния собствен живот, така и за безопасността и живота на пътуващите във влаковете.  http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Жена загина при сблъсък на влак и лека кола | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди