изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:35 EEST
Съдят двама българи в Петербург за източване на кредитни карти    
По светаПетербург, Русия /КРОСС/ Двама български граждани ще застанат пред съда в Петербург за нарушаване на банковата тайна, съобщават от сайта на петербургската градска прокуратура. Според информация на петербургската градска прокуратура Георги Георгиев и Владимир Стойнов са посетили Петербург и Москва, за да изтеглят финансови средства от кредитни карти.

На 6 и 7 май 2010 година обвиняемите незаконно са заложили в банкомата на ЗАО „Райфайзенбанк" устройство за видеозапис при набирането на ПИН - кодовете от собствениците на кредитни карти, а също така и устройство, предназначено за разчитане на информацията от магнитната лента на банковите карти.
В резултат на действията си, мошениците са получи сведения за 33-а клиенти на банката. При свалянето на специалната апаратура от банкомата те са били арестувани. По време на обиска, проведен в домовете им в Москва, са открити предмети и сведения на електронни носители, които свидетелстват, че те са вършили подобни неща и в Петербург. Георгиев и Стойнов са арестувани, съобщава  METRO international.
 


Сходни връзки

Съдят двама българи в Петербург за източване на кредитни карти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди