изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:38 EEST
ДВЕ ГОДИНИ ПО-РАНО ПАЗЯТ РЕД ЗА СВАТБИ В ДВОРЕЦА    
НовиниВече има десет заявки за сватбени тържества в Двореца в Балчик през следващата година, съобщиха за НДТ от културния център.

 Три от тях са направени още от 2009 година. Има интерес и от младоженци от държави, от които все още тук не са идвали сватбари, като Австралия, Белгия, Швейцария, Великобритания. Става въпрос основно за смесени бракове с българи – младоженци.
През тази година в Двореца са осъществени 53 бракосъчетания. Сватбените тържества са били с различен брой гости – от 10-15 до 80. Сред вреклите се във вечна вярност двойки е и младо семейство от Тексас. Те са чисти американци, които преди две години са били на посещение в Двореца в рамките на почивка в България. При това са станали свидетели на сватбено тържество, което силно ги впечатлило. Затова решили отново да дойдат тук и да се венчаят край морето.
Културният център Двореца вече предлага и фолклорен елемент за сватбените тържества. Младоженците могат да си поръчат родопска гайда, а на официалното тържество да се пресъздаде фолклорния обичай сватба.
 


Сходни връзки

ДВЕ ГОДИНИ ПО-РАНО ПАЗЯТ РЕД ЗА СВАТБИ В ДВОРЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди