изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:43 EEST
2 момчета и момиче правиха групов секс пред 50 чифта очи в чалготека "Харем"    
Новини

Зад заключените врати в 3.00 часа призори и ритмите на "Justifi my love" на Мадона триото демонстрира пред клиентите стандартна и орална "любов", плановете на собственика В. Крумов са еротичната "въдица" да се хвърля всеки уикенд, за да привлича клиенти. Групов секс на живо разгорещи и погнуси част от посетителите на благоевградския чалга клуб "Харем" миналата събота призори. Пред неповече от 50 души две момчета и момиче, което видимо изглеждаше непълнолетно, правиха секс без задръжки. Оргията, както повечето от посетителите нарекоха "страстите" на триото младежи, се разигра в малките часове на нощта, съобщиха в редакцията на в. "Струма" читатели. Ето какво разказаха очевидците:



 

За да присъстват на разврата в петък вечер, момчетата платиха по 5 лева вход, а момичетата " по 2 лева. Към 02:00 часа след полунощ диджеят започна да приканва присъстващите да се запишат за участие в играта за "Най-еротична двойка". Тази, която първа разгорещи страстите и направи секс на пригоденото за целта диванче, ще спечели "уникална награда". Интересното беше, че от началото на вечерта до сутринта охраната следеше стриктно да няма снимки с фотоапарати и мобилни телефони. Аудиторията на няколко пъти беше предупредена, че ако някой бъде забелязан в опит да направи снимка, ще му бъде отнет съответно фотоапаратът или GSM-ът. Малко след 03:00 часа вратите на фолкклуб "Харем" бяха заключени, а дисководещият обяви, че от този момент нататък партито е частно - всеки може да прави, каквото и с когото си иска. В същото време момиче, облечено в къса черна рокля и с ориенталска маска на лицето, се качи на едно от централните сепарета, придружено от добре сложено момче с дънки и тениска.

В затъмнен кът и под звуците на еротични песни като култовото парче на Мадона "Justify my love" двойката започна да танцува страстно. Двойката разменяше горещи целувки и ласки, докато в един момент момчето не свали роклята на момичето. Останала само по сутиен и прашки, тя, от своя страна, се зае с блузката и колана му. В сексуалната игра смело се включи още едно момче, което набързо се разсъблече. Пред погледите на втрещената аудитория и тримата останаха голи. Притиснатата между двамата мъже девойка не след дълго бе обладана от момчетата. Отворили уста и очи, присъстващите станаха свидетели на сексуален акт, гарниран с орална любов. След като приключиха със сладострастните пъшкания и охкания, сексгероите се облякоха, получиха бутилка шампанско и се скриха в служебните помещения на чалготеката.

Клиенти разкриха, че преди две седмици в "Харем" отново имало секс на живо. За смелостта си благоевградска двойка грабнала 2000 лева награда. По непотвърдена информация собственикът на клуба " 20-годишният Венцислав Крумов от дупнишкото село Яхиново, има намерението да провежда всяка седмица секспредставленията. Така искал да привлече клиенти, но уви - повечето посетители в събота призори останали разочаровани.

Дупничанинът отвори заведението без разрешителни, само за месец Крумов, зад чието име се смята, че стои известен благоевградчанин, бе наказан с близо 20 акта. Любопитното е, че след секса на живо преди повече от 10 г. в тогавашния клуб "Ивасида", базиран в мазето на стария Битов комбинат, голите хора в дискотека "Централ" и креватните изпълнения на семейство пред публика в тогавашния комплекс "Купола" подобно "шоу" в Благоевград не е имало. Тогава прокуратурата и кметът се намесиха и затвориха заведенията.

Материалът е на: http://www.struma.com

 


Сходни връзки

2 момчета и момиче правиха групов секс пред 50 чифта очи в чалготека "Харем" | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
2 момчета и момиче правиха групов секс пред 50 чифта очи в чалготека "Харем"
Автор: Anonymous да 2010-10-26 @ 09:32 EEST
Видимо непълнолетни в 3.00 часа? Къде са родителите?Къде е контрола?Какво става в тази държава?Сега да затворят заведението на въпросните господа и никога да не го отворят .
2 момчета и момиче правиха групов секс пред 50 чифта очи в чалготека "Харем"
Автор: Anonymous да 2010-10-26 @ 10:07 EEST
Тези хора от благоевградско ми се струва че нещо са "облъчени",нещо не са в ред,все новини от сексуален характер! 
2 момчета и момиче правиха групов секс пред 50 чифта очи в чалготека "Харем"
Автор: Anonymous да 2010-10-26 @ 12:54 EEST
Аз такова шоу съм гледал в зоопарка.
2 момчета и момиче правиха групов секс пред 50 чифта очи в чалготека "Харем"
Автор: Anonymous да 2010-10-29 @ 17:35 EEST

И аз се питам къде са тези родители и какво правят явно те пък са в някой друга кръчма. Нали има вечерен час или това си е само за някой деца.Пък се питам и друго къде са полицаите които правят проверки -сигурно и те гледаха там спектакъла прекрасен.Лошото е че когато моето дете му кажа че трябва да е в къщи в 21,00ч ми се отвръща -другите как ги пускат и до 1 и до 2 часа.Ние родителите трябва да ги конролираме което за голямо съжаление  повечето не го правят


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди