изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:40 EEST
Откриха мъртва в банята медицинска сестра със синини по врата    
НовиниБившата медицинска сестра в Зъболечение - Дупница Сашка Димитрова бе намерена мъртва в банята в дома й в квартал “Байкал” от съпруга й, пише в. "Струма". Той я открил безжизнена и повикал екип на Спешна помощ. Полицията работи по версията, че 60-годишната жертва се е самоубила, на мястото не е открито въже, но по врата на Сашка имало синини и одрасквания, както при обесване. Началникът на Районното управление на полицията в Дупница Борислав Динев заяви:


Работим по версията за самообесване, но изчакваме резултатите от аутопсията. Тогава ще оформим окончателно версията.

От моргата в Кюстендил е получен официален документ в Спешен център - Дупница, където патоанатомите след аутопсията на тялото на Сашка Димитрова установили, че е починала от тумор в мозъка. Припаднала е в банята и смъртта й е настъпила мигновено.

В същото време съседи коментираха, че има вероятност синът на Сашка Димитрова, бившият хирург от общинската болница в Дупница д-р Станислав Димитров, който в момента не практикува професията си, да е намесен във фаталния край.

РПУ - Дупница продължава да работи по случая, тепърва ще се изясняват обстоятелствата, при които е починала Сашка Димитрова.

Материалът е на: http://www.blitz.bg


 

 


Сходни връзки

Откриха мъртва в банята медицинска сестра със синини по врата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди