изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:19 EEST
Бай Миле разстрелян с 21 куршума в гръб    
Ред и сигурност Експерти в процеса за убийството на Милчо Бонев вчера отговориха на въпроса от какво е била причинена смъртта му. Магистрати предполагаха, че Бай Миле може да е издъхнал от инфаркт миг преди на 30 юли 2004 г. той и петимата му гардове да бъдат направени на решето в градината на ресторант “Славия”. Вчера доц. Станислав Христов и колегите му бяха категорични - Бай Миле е бил разстрелян в гръб с 21 куршума. Фатални за живота му се оказали парчетата олово, поразили сърцето му. Гангстерите произвели още 6 изстрела в главата му, след като той вече бил мъртъв.

“Телохранителите на Бонев - Любомир Николов, Георги Узунов, Веселин Миланов, Милен Колев и Методи Маринков, са разстреляни с общо 23 куршума. Миланов е бил убит с 10”, посочиха медиците.

“По-време на покушението обвиняемите Анатолий Мънков, Тихомир Дочев, Георги Стефанов и Стилиян Георгиев са били в София. Часове след убийството GSM-ите на някои изненадващо са били изключени”, заяви пред “Труд” прокурор Нелчо Неделчев. Обвинителят поиска от подсъдимите да бъдат снети отпечатъци и косми, които да бъдат сравнени, с тези, които бяха намерени в опожарен “Нисан Примера”, в който се предполага, че са се движели убийците. След продължителен размисъл съдийката Петя Крънчева уважи настояването на Неделчев и отложи делото за 6 декември.

“Заради делото не можем да пътуваме в чужбина”, оплака се пред “Труд” Стилиян Георгиев. В момента той и останалите подсъдими са на свобода.

Материалът е на: http://www.trud.bg

ОЩЕ ЗА БАЙ МИЛЕ

 


Сходни връзки

Бай Миле разстрелян с 21 куршума в гръб | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди