изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:53 EEST
РЗС: Цветанов се е срещнал със Сумиста в деня на убийството на Галев    
ПолитикаВ деня на убийството на Юри Галев министър Цветан Цветанов е провел среща с Петър Стоянов - Сумиста в Гранд хотел Варна. Това заяви независимият депутат от РЗС Емил Василев по Нова телевизия, предаде БГНЕС.  Сумиста е един от петимата от групата на Килърите, обвинени за убийството на президента на футболен клуб "Рилски спортист" Юри Галев.

"Цветанов да каже дали е предлагал политическа кариера в ГЕРБ на Сумиста и дали премиерът Бойко Борисов е знаел за срещата му с Петър Стоянов - Сумиста", каза още Емил Василев.

Скандалният президент на ФК "Рилски спортист" и общински съветник от Атака в Самоков Юри Галев почина 10 дни, след като 5 куршума го покосиха на пътя между курорта Боровец и с. Бели Искър на 20 юни т. г.

Петър Стоянов е в шуменския арест от 21 септември. Той е сочен за тартор на "Килърите". Срещу него има повдигнати четири обвинения. Едно от тях е за съучастие като подбудител и помагач за убийството на бизнесмена Борислав Георгиев, извършено в София на 5 април 2008 г. Второто обвинение е за съучастие като подбудител за убийството на Петър Лупов през март 2009 година.
Стоянов е обвинен и за съучастие като подбудител на убийството на Румен Рачев през юли миналата година. http://dnes.dir.bg/

 

 


Сходни връзки

РЗС: Цветанов се е срещнал със Сумиста в деня на убийството на Галев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди