изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:56 EEST
СТОЛИЧНА ЛОВДЖИЙКА ОТКРИ ТРУП НА ИЗДИРВАН ГОВЕДАР    
Ред и сигурностЛовци от дружинката на тервелското село Безмер намериха трупа на 51-годишния Любчо Начев Димитров от село Гуслар, научи НДТ. Тялото било открито в местността "Куручешма" в землището на Безмер в събота сутринта. На него се натъкнала столична ловджийка, която гостувала на дружинката в тервелското село.


Тялото било проснато по очи на черен горски път. По него нямало следи от насилие. В смъртния акт било записано, че мъжът е починал от естествена смърт. Точната причина ще покаже назначената аутопсия, казаха запознати.
Любчо Начев се хващал от време на време да пасе говедата на свои съселяни. На 11 октомври подкарал добитъка и повече никой не го видял. Животните се прибрали сами в Гуслар и тогава съселяните му започнали да го търсят. Включили се роднини, близки, ловци. Подаден бил и сигнал в полицията и мъжът бил обявен първо за местно, а след това и за общодържавно издирване.
51-годишният говедар бил разведен, след раздялата със съпругата му синовете му били отгледани в дом за сираци, разказаха хора от Гуслар. Последно живеел с единия от тях, а другият бил в Добрич. Съселяни споделят, че обичал чашката. НДТ


 


Сходни връзки

СТОЛИЧНА ЛОВДЖИЙКА ОТКРИ ТРУП НА ИЗДИРВАН ГОВЕДАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди