изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:48 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 27 ОКТОМВРИ


ОВЕН - Запазете добрия тон и ще направите атмосферата по-добра. Позитивното ви отношение към живота ще ви помогне по-лесно да се справите с нещата, които ви затрудняват.

ТЕЛЕЦ - Обвързването ви с нови отговорности е част от програмата ви, за това и умората не би следвало да ви изненадва. Прекалено амбицирани сте, за да оставите от друг да зависят делата ви.

БЛИЗНАЦИ - Ново начало, за някои свързано с работа, за други с творческа изява или бизнес - реализация. Пътуванията ще са удачни. Анализирайте проблемите, които ви се повтарят.

РАК - Изтъквайки аргументи в подкрепа на кандидатстването ви за нова работа или по-висока позиция, ще убедите когото трябва, че сте най-подходящите, за да спечелите.

ЛЪВ - Енергиите на деня засилват несъвършенствата ни и това се отразява на работата и връзките ни с външния свят. За това контролирайте недостатъците , които ви пречат.

ДЕВА - Ако в задълженията ви влиза да се съобразявате и с други хора, не се показвайте нетърпеливи и овладейте желанието си да наставлявате. Позитивните мисли ще ви помогнат.

ВЕЗНИ - Самостоятелните изяви са част от ежедневието ви, но при някои обстоятелства ще съобразите програмата си с партньора или други хора, от които зависят делата ви днес.

СКОРПИОН - Непременно синхронизирайте действията си с ангажиментите на хората, с които сте обвързани. Известни обстоятелства могат да ви направят по-нетърпеливи и дори да ви изнервят.

СТРЕЛЕЦ - Ако новостите ви създават тревожни мисли, не се притеснявайте. Това е според нагласата ви, но нещата са динамични. Работните проекти ще ви отнемат от времето за семейството ви.

КОЗИРОГ - Връзката ви с някого ще се окаже повече от полезна, но нямам предвид семейството, а извън него. В професионален и делови план ще постигнете видим напредък.

ВОДОЛЕЙ - Във връзка с реализацията на своя идея ще търсите съвети от подходящите хора. Денят ви ще е динамичен, без умора ще следвате целите си, за които храните добри очаквания.

РИБИ - По свой изпитан метод ще съчетаете полезното с приятното. Ще ви поканят на делова среща, или инициативата може да дойде от вас, но във всички случаи ще е ползотворна.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди