изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:28 EEST
Извънземни се появиха в древни картини    
ЛюбопитноИзвънземните са били на Земята още от времето преди Христа. За това свидетелстват множество стенописи и картини, които изобразяват чуждоземно присъствие на нашата планета.

Летящи чинии, ярка светлина, падаща от небето, космическа ракета дори – всичко това можем да видим изрисувано в хиляди картини по света. Запазени са и източници от България, където също има данни за древно присъствие на извънземни.

Най-често другоземнците се появяват в картини, изобразяващи разпятието и Исус Христос. Те кръжат около божия син и по време на неговото рождество. Ярка светлина, идваща от голяма летяща чиния, огрява Христос. По време на неговата смърт извънземните отново се появяват.

Според уфолози често раждането на Исус се свързва с НЛО, като някои дори смятат, че божият син всъщност е бил с извънземен разум.

Съдейки по картините и начина, по който е представено НЛО, нашите предци са смятали извънземните за нормална част от тяхното ежедневие. Художниците ги рисуват по картините не като нашественици или пришълци, а като естествена част от пейзажа.

Хората от древността сякаш са възприемали НЛО така, както ние възприемаме сега движението на колите по улицата. Неслучайно, в някои ръкописи летящите чинии са описвани като „превозното средство на боговете”.

Данни за присъствието на извънземна раса на нашата планета има и от времето на маите. От тях също са запазени редица фрагменти, на които ясно може да се види НЛО.

http://www.chudesa.ne

Уфолог: Сред нас има преродени извънземни

ООН назначи главен преговарящ с извънземните

Венета от Павликени свети като дъгата и контактува с извънземни светове

Извънземните ни сигнализират чрез космически Twitter

Шефът на "Феномени" Стамен Стаменов: Извънземните миткат из Пентагона!

 


Сходни връзки

Извънземни се появиха в древни картини | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди