изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:25 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани четири криминални престъпления.

 

На 26,10,2010г. в 22,25ч. в РУП Балчик е получено съобщение за лице, което е задържано в момент на извършване на кражба на гориво от автомобил, паркиран на ул. “Йордан Йовков” гр.Балчик.  От извършените процесуално следствени действия е установено, че  /21/ Г.К. от гр.Балчик е извършил кражбата. Г.К. е криминално проявен, като има регистрации за грабеж и кражби. Същият е задържан със заповед за задържане за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26,10,2010г.  от служители на РУП Балчик е спрян за проверка лек автомобил “ Фолксваген пасат”  с водач Н.И./22/. Поради съмнение за употреба на упойващи средства на водача е извършена проверка с техническо средство, което отчита положителен резултат за употреба на упойващо средство. По случая е образувано досъдебно производство. Лицето е задържано със заповед за задържане за 24 часа.

През изминалото денонощие на територията на областта са станали 2  ПТП с материални щети и 2 ПТП с трима ранени граждани.

На 26,10,2010г. в Първо РУП е получено съобщение за настъпило ПТП с пострадал пешеходец. На място е установено, че 51 годишния водач на лек автомобил “Ауди”, поради движение с несъобразена скорост по бул. “3 март” не пропуска преминаващия пешеходец на сигнализирана пешеходна пътека  Ж.Б./81/ и предизвиква ПТП. Водачът на лекия автомобил отвежда пострадалия  в ЦСМП Добрич, където е установена фрактура на подбедрица на ляв крак без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Но 26,10,2010г. в 19,40ч. в РУП Каварна е получено съобщение  за настъпило ПТП по Главен път І-9 в близост до с.Селце. На място е установено, че 51 годишен водач на лек автомобил “ Опел Корса” при управление на автомобила без поставен  предпазен колан  губи контрол над автомобила, като се блъска в крайпътна мантинела и се преобръща на платното за движение. Вследствие на катастрофата са пострадали водачът  на автомобила , който е приет в МБАЛ Каварна с фрактури на ребра и рани по главата и возещия се  А.А./44/, също без поставен предпазен колан, с травма на гръден кош, корем и контузни рани по главата без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26,10,2010г. автопатрул при РУП Каварна спират за проверка лек автомобил “ Мерцедес-200”  с водач С.Н./56/ от гр.Каварна. При последвалата проверка за алкохол техническото средство отчита 3,30 промила алкохол. По случая е образувано бързо полицейско производство. Водачът е задържан със заповед за задържане за 24 часа.

 

 

През изминалото денонощие няма възникнали пожари.

         27 октомври 2010 г.                                          ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди