изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:16 EEST
Тодор Великов подаде оставка като организационен секретар на РЗС    
ПолитикаСофия. Тодор Великов си подаде оставката като организационен секретар на "Ред, законност, справедливост" (РЗС), предаде репортер на Агенция “Фокус”. Тодор Великов заяви, че замразява членството си в РЗС. Оставката на Великов е във връзка със секс скандала със Светослав Стефанов. Той посочи, че Светослав Стефанов е плачел, когато е отишъл при него и му показал sms от Яне Янев, които са пускани след 22. 00 часа. Имало sms - си с въпроси - "Готов ли си за...".

Смятам, че някой трябва да поеме отговорността и като организационен секретар на РЗС, това съм аз. Това каза Тодор Великов по време на брифинг в парламента. Той посочи, че замразява членството си в РЗС, което по думите му означава, че няма да участва в инициативите на партията докато не получи отговор от лидера на партията Яне Янев във връзка със сигнала, подаден от Светослав Стефанов в Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси и ГДБОП за упражнения над него системен сексуален тормоз.
„Аз съм втори мандат народен представител, бях народен представител през 38-ото НС, тогава много често казвах, че СДС ще се провали от липсата на ред и дисциплина. Включих се в редиците на РЗС, защото смятам, че човек като характер и като личност трябва да отговоря на трите буквички, които характеризират тази партия, така че българското общество да достигне висините на европейското.
„Зная за този проблем още от пролетта на тази година и поемам своята отговорност като организационен секретар на партията, че не споделих този проблем нито с колегите си народни представители, може би ако го бях споделил щяхме да вземем правилното решение”, заяви той.
Тодор Великов, каза още, че явно младежът се е почувствал заплашен след като Яне Янев го е напсувал по телефона. Той посочи, че преди да вземе своето решение дълго време е говорил с бащата Георги Стефанов и посочи, че и той има две момчета и човек трябва да бъде честен пред съвестта си.
„Когато Светослав ми каза за този проблем, аз бях много шокиран и изненадан и сега си мисля, че е било майтап. Не мога да го възприема като нещо, но момчето дойде при мен наистина угрижено и каза, че иска да напусне партията”, заяви Великов.
Десислава АНТОВА

Емил Василев: Срещу РЗС опитват да изфабрикуват някакви неща

28 октомври 2010 | 11:48 | Агенция "Фокус"
 
София. Срещу РЗС се опитват да изфабрикуват някакви неща, каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание депутатът от РЗС Емил Василев, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „Всяка седмица става по нещо. Красимир Велчев чете декларация, че съм бил в кафенето на Народното събрание, предната седмица излезе компроматът на Светльо, тази седмица излиза едно изказване на Тодор Великов, което не му прави чест, защото налива масло в огъня”, каза Василев.
Според него само може да се предполага какво ще се случи следващата седмица, защото „гербаджиите” нещо са замислили. Василев каза, че предстои заседание на Политическия съвет, на което ще бъде обсъдено изказването на Тодор Великов и ще бъде взето политическо решение. По думите му - Великов е абсолютно „смачкан” още откакто излезе компроматът на Светослав Стефанов. Василев каза, че познава Тодор Великов от две години и никога не го е виждал толкова „смачкан”.
„Според мен му е оказван някакъв натиск, но не знам какъв. Цялата тази история е планирана”, заяви Василев. По думите му - Великов имал лични проблеми. Други скрити тайни в РСЗ няма, категоричен бе Василев и добави „срещу нас се опитват да изфабрикуват някакви неща".
Весела БАРЪМОВА
 


Сходни връзки

Тодор Великов подаде оставка като организационен секретар на РЗС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди