изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:23 EEST
Цветанов: Сумиста казвал, че е част от проекта „Първанов”    
ПолитикаПетър Стоянов - Сумиста е казвал, че е част от бъдещия политически проект на Георги Първанов, заяви в Лясковец министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Той допълни, че арестуваният член на престъпната група "Килърите" е споменавал също, че Първанов е човекът, който ще му помогне за неговото излизане на свобода.

През последните 20 години организираната престъпност в България се е развивала и укрепвала с политическите партии, които са ни управлявали, каза още Цветанов. Той заяви, че групировката "Октопод" е симбиоза между политици и организирана престъпност, в която всеки има своите функции. Цветанов посочи Алексей Петров като ръководител на силовия сектор в организацията и човекът, който е работил по намирането на компромати.

"За мен е изключително интересно и се надявам да получим отговори и на редица други въпроси, излезли в публичното пространство - как са се разпределяли таксиметрови фирми, стрелбата по Алексей Петров, личното познанство на Надежда Михайлова с Алексей Петров, назначаването на Никола Филчев като главен прокурор и убийството на ямболската адвокатка", каза още Цветанов.

Министър Цветанов присъства на най-голямото в страната учение за реагиране при кризисни ситуации. То стартира днес с две спецакции край язовира Костимел и СОУ "Максим Райкович" в Лясковец. http://www.dariknews.bg/

 


Сходни връзки

Цветанов: Сумиста казвал, че е част от проекта „Първанов” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.84 секунди