изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:22 EEST
ПЪРВИ МАЧ НА ДОБРОТИЦА ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА    
СпортУтре са срещите от първия кръг на Висшата лига.

Своя дебют в професионалния волейбол ще направи отборът на Добротица, който от 16.00 часа приема в едноименната добричка зала състава на Виктория Волей (Пловдив).

На специална пресконференция преди старта на първенството бяха обявени и задачите, които стоят пред отбора. Целта пред Добротица в предстоящото първенство е утвърждаване сред волейболните центрове на България. Предвижда се през следващите години да се атакува и влизане в Суперлигата, като преди това ще се създаде силна детско-юношеска школа на клуба като предпоставка за бъдещи успехи. През този сезон ВК Добротица е един от 20-те български клуба, които са членове на Националната волейболна лига. В Суперлигата ще участват 12 отбора, а останалите 8, сред които е и тимът от Добрич, ще играят във Висшата лига. Освен с Виктория Волей добруджанци ще мерят сили с Дунав (Русе), Миньор (Перник), Хайстер волей – ЛТУ (София), Ботев (Луковит), Тетевен волей и с националния отбор на България за кадети. Радващо е, че добричкият клуб ще разчита предимно на свои кадри. Старши треньор на отбора е Иван Димитров, а сред по-опитните състезатели в тима са разпределителят Михаил Михайлов, центърът Пламен Върбанов и либерото Генчо Цветков. Екипа на Добротица ще носят още 12 състезатели: Петър Калев, Николай Тодоров, Ивайло Кирчев, Васил Василев, Станислав Кирилов, Георги Владимиров, Жулиен Петров, Стоян Стоянов, Лазар Лазаров, Иван Атанасов, Дамян Костадинов, Иван Енчев. Председател на УС на ВК Добротица е Добри Добрев, а Митко Димитров е изпълнителен директор на клуба.

 


Сходни връзки

ПЪРВИ МАЧ НА ДОБРОТИЦА ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди