изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:20 EEST
Галена Георгиева заслужено спечели Мисис България 2010    
Мис & МистърГалена Димова, която се омъжи преди около месец и сега вече носи фамилията Георгиева, на съпруга си Георги Георгиев - шеф на волейболния клуб ЦСКА, заслужено спечели титлата Мисис България 2010.


След като през последните няколко години тя спечели всевъзможни титли за красота още с появяването й на подиума бе ясно кой ще грабне една от четирите титли на превелия се в конкурс за най-красива омъжена дама в България. Публиката и в трите й дефилета на подиума в претъпкания нощен клуб Night Flight я посрещаше с бурни аплодисменти, а журито съставено само от носителки на титлата Мисис България единодушно гласува за Галена. За никого не беше тайна, че тя ще бъде една от омъжените дами, която ще представи достойно България за пореден път на международните конкурси за красота през седващата година.
  
  Тази титла е последната перла в короната, за която може да си мечтае всяко красиво момиче явяващо се на конкурсите за красота. Не случайно Галена получи и множество специални награди от спонсорите, една от които бе "Холивудска усмивка" от денталния център на Д-р Гайс.
  
  Мисис България Европейски съюз 2010 - Росица Стойчева
  Мисис България Вселена 2010 - Паулина Петракиева
  Мисис България Земя 2010 - Яна Колева
  Мисис България Свят 2010 - Галена Георгиева
  
  Специални награди:
  
  Верка Бончева - Мисис България Top Model 2010
  Людмила Симеонова - Мисис България Photogenic 2010
  Светлана Янчева - Мисис България Personality 2010
  Даниела Бояджиева - Мисис България Star 2010
  Миглена Георгиева - Мисис България Beauty 2010
  Ива Дамянова - Мисис България Elegance 2010
  Вергиния Недкова - Мисис България Smile 2010
  Цеци Анганова - Мисис България Charming 2010
  Татяна Филипова - Мисис България Gracia 2010, MAGAMA, EROGANCE
  Гергана Донева - FAMOUS, Story
  Росица Стойчева - Medefect, MaXfactor
  Паулина Петракиева - Bridal Fashion, вестник Седмичен Труд
  Яна Колева - Night Flight, Cesare Paciotti, www.podari.com
  Галена Георгиева - PARADOX, Desbo, VELMAR, Дентална клиника Д-р Гайс, списание Блясък, вестник Всичко за смейството, вестник Дневен Труд,

http://gossip.erogance.eu

Галена Димова: Всичко се купува – и титли, и модели

Дълго критата любов между Мис България и президента на волейболен клуб ЦСКА за първи път призната в рубриката „На тясно с Патриция Кирилова”

Една от най-засекретените светски връзки излезе на показ за първи път в рубриката на BLIfe „На тясно с Париция Кирилова” – Мис България Галена Димова и президентът на волейболен клуб ЦСКА Георги Георгиев се появиха на представянето на новия модел Мазерати Гран Кабрио.

   

За първи път те се съгласиха да застанат заедно пред камерите за първото си съвместно интервю през последните пет години, през които любовта им преодоля  всички препятсвия, интриги и проблеми. Двамата имат дъщеря – Виктория, която вече стана на година и половина.

 

В типичния си откровен стил тя признава пред микрофона на журналистката и ПР Патриция Кирилова, че в България всичко се продава – и титли, и модели. И допълва, че скандалните разкрития на BLife  за наши модели, които се продават през английски сайтове, не са медийна измислица. „Във всяко нещо има и доза  истина”, категорична е тя.

 

След победите на волейболистите, Георги Георгиев е амбициран да поведе и Ботев Пловдив.

 

Пред камерите на Blife президентът на волейболен клуб ЦСКА признава, че още в понеделник ще стане ясно дали ще оглави футболен клуб Ботев – Пловдив. Със здрава ръка и дисциплина той и волейболният тим са постигнали своя успех. „И във волейбола има скандали, както във футбола, но всичко може да бъде потушено”, категоричен е той.

http://www.blife.bg

 

Миската Галена Димова забременя от женен бизнесмен

 

"Мис България-Вселена 2005" - Галена Димова, е бременна от женен бизнесмен на име Георги. Бъдещото отроче на моделката трябва да се роди през есента и още не се знае дали няма да бъде записано с фамилията на майката и с "баща неизвестен".
Галена и любимият й не са се появявали заедно по светски събития именно заради деликатното семейно положение на щастливия осеменител. Не е ясно и какъв е полът на очакваното бебе, нито дали Георги ще зареже жена си заради забременената Галена. "Бебето е мое и не искам да коментирам нищо за бащата. За мен е важно, че имам човек до себе си, на когото мога да разчитам. Единствено това има значение", тросна се моделката пред "168 часа". За посветените нахаканото й изявление означава единствено това, че забременителят й е обещал пълна издръжка до живот или поне докато изгледа общата им рожба. Естествено, както е модно сред богатите, на новороденото бебе на Галена ще бъде направен ДНК-анализ, за да бъде евентуалният баща сигурен, че не плаща грешни пари за дете с чужди гени.  http://www.blitz.bg
 
 
Галена Димова - Мис София
сн. BulРhoto
 
 
 
 


Сходни връзки

Галена Георгиева заслужено спечели Мисис България 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди