изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:29 EEST
ТИМЪТ НА КАЛИАКРА БЕ ОГРАБЕН В СЕВЛИЕВО    
СпортКалиакра записа загуба с 0:1 от Видима Раковски в здрав мач от 12-ия кръг на А група, който се игра на стадиона в Севлиево. Единственото попадение в мача отбеляза Ангел Русев в 55-ата минута, с което донесе първа домакинска победа на своите. Преди него обаче главният съдия Богомил Маринов спести две дузпи в полза на каварненци, а в края на двубоя отново не посочи бялата точна за нарушение срещу Иван Александров.



Двубоят започна равностойно, но постепенно футболистите на Видима установиха контрол над топката и имаха възможност да открият в 21-ата минута с шут на Самет Ашимов. Йордан Господинов се намеси добре и успя да улови. В 35-ата минута капитанът на домакините Стойчев нацели сглобката на вратата.
Минути преди края на първата част при две последователни положения в наказателното поле на Видима, топката срещна ръката на противников състезател, но дузпа не последва. Така двете нули на таблото се запазиха на почивката.
След подновяването на играта Атанас Въргов центрира от корнер, Георги Стойчев засече с глава, но стражът на Каварна Йордан Господинов изби над вратата.
Натискът на Видима даде резултат в 55-ата минута, когато Ангел Русев засече центриране на Самет Ашимов и изпрати топката в мрежата. Три минути по-късно Русев отправи нов опасен удар, но Господинов спаси с вещина.
Малко преди края на срещата Иван Александров бе задържан през кръста в наказателното поле на домакините, но отново не последва сигнал от главния рефер. Калиакра не успя да върне попадението и записа първа загуба под ръководството на Тони Здравков. След този мач тимът заема 14-а позиция с актив от 10 точки.


 


Сходни връзки

ТИМЪТ НА КАЛИАКРА БЕ ОГРАБЕН В СЕВЛИЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди