изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:58 EEST
След най-секси шпионката, от Русия с любов идва и най-сексапилната хакерка    
Любопитно

Ненапразно я наричат „най-секси хакерката в света“. Тя е само на 21 години. Едва ли някой ще оспори красотата й, да не говорим за интелекта на девойката, която с лекота успя да измъкне от британски и американски банки грандиозна сума пари. Тя се казва Кристина и е от Русия. Кристина Свечинская бе арестувана в Ню Йорк в началото на октомври, по обвинение в това, че е част от банда за интернет измами, които са използвали зловреден софтуер и троянски вируси, за да откраднат 35 милиона щатски долара от банкови сметки в САЩ. Красивата брюнетка е използвала фалшиви паспорти, за да открие поредица от сметки, които да „наводни“ с парите, които са ограбени онлайн от клиентите на банките.

 



Освен това, мошеничеството на групата включва и нагъл обир на 6 милиона лири, които хакерите са задигнали от клиенти на банки във Великобритания.

Всъщност, красивата рускиня, заедно с още четирима студенти, са обвинени за подпомагане на престъпната групировка, като следователите са проверили повече от 30-на студенти от Източна Европа, за които също се твърди, че са замесени.

„Money mules„, както наричат хората като Кристина, са взимали 10 на 100 от печалбата.

Свечинская и останалите обвинени лица най-вероятно ще получат до 40 години зад решетките за конспирация, за извършване на банкови измами и използване на фалшиви паспорти.

Пред съда 21-годишната рускиня, облечена в секси блузка и високи кожени ботуши се разплакала неудържимо, но в крайна сметка това не оказало никакво влияние върху присъдата.

Адвокатката на Кристина защити нея, и останалите „мулета“ със следния аргумент: „Те са само деца, които притежават умение, с които лоши хора са злоупотребили.“

Девойката, която стана известна не само с компютърните си умения, но и с красотата си, беше много далеч от медийния образ, които редовите американци си бяха създали. Свечинская е била, бледа, уплашена и нещастна. Засега не е известно каква ще е съдбата на прекрасната хакерка, и дали тя няма да последва светлия пример на шпионката Анна Чапман, която наскоро взриви мъжката аудитория на необятната Русия със секси фотосесията, заснета за популярно мъжко списание. http://www.razkritia.com

 


Сходни връзки

След най-секси шпионката, от Русия с любов идва и най-сексапилната хакерка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди