изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:26 EEST
Намушкаха с нож зърнен бос    
Новини47-годишният Минчо Гроздев, известен с прозвището Бумбала, бе нападнат и ранен на кръстовище „Трапезица" вчера, съобщи Бургас инфо. Инцидентът е станал около 15:00 ч., докато мъжът е отключвал личния си автомобил, паркиран пред сградата на „Елкабел", предаде Бургас инфо. Нападателят е неизвестен младеж на видима възраст около 20 години, облечен с анорак и бейзболна шапка.  Той застигнал в гръб Гроздев и го намушкал с остър предмет в областта на дясното бедро и таза. Пострадалият е откаран в МБАЛ – Бургас, където му е оказана амбулаторна медицинска помощ, съобщиха от полицията.

Според запознати нараняването в тази област е почерк на известен криминално проявен от Малко Търново, но все още не е ясно дали той има връзка със случая.

Преди нападението Гроздев е имал среща с партньорска фирма, която държи офис във високата сграда на „Елкабел", допълва Бургас инфо.

Раненият Минчо Гроздев е от Карнобат и е известен като зърнен бос. Той обработва 70 000 дка земя в района на Карнобат, притежава и мелница. Управител е на фирма "Агрошанс", чийто официален собственик е съпругата му.
Това не е първото нападение срещу Минчо Гроздев. Преди около година той е бил отново обект на покушение. Тогава е прострелян в седалищните части с ловна пушка. http://burgas.dir.bg

 


Сходни връзки

Намушкаха с нож зърнен бос | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди