изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:27 EEST
Повече от седмица търсят изчезнало момиче, намесват роми    
НовиниВече седмица полицията издирва изчезналата Ангелина Маринова Ангелова от Радомир. 15-годишното момиче е в неизвестност от миналата събота. Ангелина напуснала дома си в 15 ч. и от тогава няма никаква информация за нея или местонахождението й. Роднините й обаче смятат, че полицията не прави всичко необходимо, за да открие девойката. „Не мога да я нарека добро момиче. Буйна е и бягаше от часовете в училище. Затова родителите й се караха, баща й дори я пошляпваше”, обсяняват роднини пред "Мироглед".


 
Според органите на реда тийнейджърката лесно подхващала връзки с непознати, главно с мъже от ромски произход. Роднините твърдят, че Ангелина мислела, че не я харесват българите, защото била пълничка. Това била причината да дружи предимно с цигани.

„Казахме на полицията с кои точно е тръгнала. Те обаче ни обясниха, че не могат да ги принудят да кажат къде е. Не сме на себе си от седмица. Трагедията е голяма. Допускаме всякакви черни сценарии вече. Не изключваме да е изнесена за бяла робиня или дори да е убита”, едва сдържайки сълзите обясняват близките.

Когато излязла от вкъщи Ангелина била облечена с черна шуба до над коленете, тъмно сини дънки, черна блуза със сини цветя и носела черни боти. Момичето е високо около 165 см, тежи към 80-85кг. Ангелина е с черна коса до раменете, а лицето му е бяло.

В мъката си роднините на Ангелана започнали да я издирват сами. Ходили на мястото, където била забелязана последно – в един катун в циганската махала, но не я намерили.

„Полицията не прави достатъчно. Ако търсеха престъпник или политик, които да стават за пиар на вътрешния министър Цветан Цветанов, сигурно щяха да го намерят. За имидж са способни да изкарат някого от дома му по бели гащи. А сега не могат да открият едно момиче в толкова малък град като Радомир”, роптаят роднините.

От ОД на МВР умоляват гражданите да се обадят в най- близките районни управления или на тел 166 и 112, ако видят момичето или знаят нещо за него. Анонимността им е гарантирана. /БЛИЦ/http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Повече от седмица търсят изчезнало момиче, намесват роми | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди